Logo
< Povratak     Isprintaj bez slika     Isprintaj sa slikama

Zadar-Diklo

Dalmatia property Lokacija: Zadar-Diklo
Površina: 310 m2
Sobe: 6
Cijena: € 765.000,00 u cijeni dio namještaja

Opis:

Dvije kuće smještene u Diklu, 50m od mora, mirna lokacija, visoka kvaliteta gradnje i opremanja.

Kuće su vezani objekti, ali u naravi samostalne cjeline sa svojom privatnošću i pripadajućim zemljištem.

Prva(južna kuća) se sastoji od podruma prizemlja i kata. U podrumu su dvije prostorije od kojih je jedna konoba, a druga spremište i pogon za centralno grijanje. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i terase, te gostinjskog wc-a. Kat do kojeg se dolazi unutarnjim stepeništem se sastoji od predsoblja, 4 spavaće sobe i kupaonice s wc-om, te balkona sa prekrasnim pogledom na more i otoke. Ova kuća ima sustav grijanja na centralno grijanje, a ujedno je i klimatizirana u svim prostorijama.

Druga (sjeverna kuća) se sastoji od prizemlja i kata. Prizemlje se sastoji od ljetne kuhinje, blagovaonice i velikog dnevnog boravka, terase i vanjskog tuša. Kat do kojeg se dolazi unutarnjim stepeništem se sastoji od kuhinje sa blagovanjem i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona. Visoka kvaliteta gradnje i opremanja, fasada od Bračkog kamena, masivni parket, stropno grijanje i hlađenje vrhunske kvalitete.

Prva kuća ima cca. 170m2 stambene površine, a druga cca 140m2, obje su na zajedničkom terenu od 500m2, uz napomenu da se iste mogu prodati, odnosno kupiti i odvojeno te parcelirati za što već postoji sva potrebita dokumentacija.

Upit za ovu nekretninu:

Ime: E-Pošta: Poruka:
< Go back
Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En