Logo
< Povratak     Isprintaj bez slika     Isprintaj sa slikama

Zadar-Skročini

Dalmatia property Lokacija: Zadar-Skročini
Površina: 310 m2
Sobe: 4
Cijena: € 570.000,00 

Opis:

Moderna obiteljska kuća na tri etaže, nalazi se na mirnoj lokacji okružena mediterasnkom  borovom šumom, udaljena od mora svega 5 minuta vožnje autom!!  

Kuća je građena porotherm blokom 24cm, termo žbuka, silikatna završna žbuka. Kompletno klimatizirana -Daikin sistemom. Kotlovnica: Buderus: lož ulje sa boijlerom 200 litara pa je moguc izbor grijanja i grijanja vode putem struje (klima-bojler el.grijac) ili loz ulje- kotlovnica.

Kuća je idealna i za turističku djelatnost, budući da se velika garaža u suterenu može pretvoriti u apartman kao zasebnu cjelinu. U vrtu iza kuće postoji mogućnost ugradnje bazena 25-30 m2, što bi kuću kao cjelinu učinilo dodatno kvalitenijom u turističkom smislu.

Kuća ukupne netto površine 310 m2, sastoji od sljedećih prostorija:

Luksuzna obiteljska kuća na predjelu grada "Skročini". Mir i ugodno susjedsko okruženje čine ovu kuću kako idealnom za obiteljski život, tako i za bavljenje turističkom djelatnošću iznajmljivanja. Mogućnost ugradnje vanjskog bazena i ostalog sadržaja daje ovoj kući u tu svrhu širok spektar mogućnosti. Kuća je građena izrazito kvalitetno i prvoklasnim materijalima, te je posvećena maksimalna pažnja svakom detalju prilikom gradnje.

Kuća se sastoji od tri etaže od čega je jedna podzemna-suteren,a dvije su nadzemne-prizemlje i kat. Kuća posjeduje i okno-prostor za ugradnju lifta koji bi se nalazio unutar objekta, povezujući sve etaže od garažnog prostora pa sve do vrha kuće.

Suteren-podzemni dio: komforna garaža,vešeraj,priprema za lift,centrala usisavaća,stubište,te centrala za za grijanje-toplotno grijanje,hlađenje,voda-zrak sistem,podno grijanje i solarno za vodu. 

Raspored: garaža 57 m2, gospodarstvo 8 m2 i hodnik  11m2.

Prizemlje: se nalaze master (glavna) spavaća soba sa svojom garderobom (zasebnom), te luksuznim kupatilom.Tu se još nalaze tri spavaće sobe sa zajedničkim kupatilom, terasom, ostava, te dva velika centralna ugradbena ormara. 

Raspored: soba 10.80 m2, kupaonica 6 m2, garderoba 6 m2, hodnik 8 m2, soba  8.10 m 2, soba 7.50 m2, soba 9.10 m2, kupaonica 4 m2, loggia 3.90 m2, hodnik 12.50 m2.

Kat: se nalaze prostrani dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom, gostinjski wc,ured,te velika terasa južne orijentacije. 

Raspored: blagavaonica 16.30 m2, kuhinja  9.20 m2, dnevni boravak 38.60m2, loggia 11.10m2. Potkrovlje: se nalazi skladišni prostor

Materijali:

Kuća izgrađena 2013.godine. "Energetski certifikat  A Klasa". Izolacija poboljšana (fasada Baumit Open Sistem sa grafitnim stiroporom 8cm).

Prozori sa trostrukim staklom, izolacija stropa garaže prema prizemlju 8 cm, 10cm izolacija poda u potkrovlju sa kamenom vunom. 

Jako mali troškovi grijanja. Grijanje je u cijeloj kući podno sa toplotnom pumpom voda-zrak Mitsubishi. Hlađenje (ujedno i grijanje) je riješeno sa ventilo-konvektorima koji su dio istog sistema.

Solarna priprema potrošnje tople vode.

Ugrađen je centralni sistem usisavanja. Centralni usisavač za cijelu kuću je u garaži.

Pokretna pergola na balkonu na katu sa sjenilom ispred.

 

Upit za ovu nekretninu:

Ime: E-Pošta: Poruka:
< Go back
Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En