Logo
< Povratak     Isprintaj bez slika     Isprintaj sa slikama

Luksuzna Vila sa bezenom

Dalmatia property Lokacija: Otok Pag
Površina: 220 m2
Sobe: 3
Cijena: € 785.000,00 

Opis:

Arhitektura i dizajn:

Vila je projektirana sa osnovnom namjerom i potrebom kao ladanjska kuća za odmor sa pogledom na mediteranski krajobraz i more sa maksimalnim iskorištenjem osunčanja u svim aspektima, pa je kao rezultat takovog pristupa potpuno otvorena prema moru sa južne strane dok je sa sjevera zaštićena od bure zatvorenim arh.strukturama i sadržajima.

Pogled na more i sam bazen ispred vile, su  ostvareni preko staklene stijene prizemlja koja se proteže kroz sam dnevni  boravak, te kuhinju i blagovaonicu, dok je na katu na isti način pogled omogućen iz svih spavaćih soba preko otvorenih  terasa.

Interijer vile izveden je na moderan način, minimalistički  čistim formama i dizajnom u toplim tonovima i visokokvalitetnim materijalima. Okoliš je  uređen u mediteranskom stilu, prekriven zelenom  travom iz uzgoja i autohtonim raslinjem, sa sustavom  automatskog  navodnjavanja. 

Konstrukcija:

Toplinska izolacija svih konstrukcija fasade izvedeni su od  ciglednog bloka debljine 25 cm, obloženi stiroporom debljine 8 cm, a sama fasaa izvana je prekrivena Tranventino kamenom.

Sva vanjska stolarija i fasadne staklene stijene izvedene su  od "termo  aluminiskih profila" i ostakljenje IZO  dvoslojnim staklom punjenim argonom sa low-e zaštitom

Podovi svih unutarnjih  prostora obloženi su visoko kvalitetnom porculan keramikom renomiranog  talijanskog proizvođača  i troslojnim parketima hrasta obrade – četkano, izbjeljeno.

Podovi svih otvorenih terasa izvedeni su od štokovanog domaćeg vapnenca  šir.50 cm, slobodne dužine, deblj 3 cm.

Deck oko vanjskog bazena izveden je od tehno wood  elemenata na podkonstrukciji.

Oprema interijera i instalacije:

Sva unutarnja vrata osim ulaznih  izvedeni su od stropa do poda – mediapan bijela mat.  Ulazna sigurnosna vrata u boji stolarije SCHÜCO.

Sanitarni elementi predviđaju se od vrhunskih  talijanskih proizvođaća Catalano. Armature Hans Grohe.

Sve kupaonice su opremljene posrtavljenom podnom Porculan keramikom renomiranog proizvođaća, a zidovi su obloženi  Onix mramorom. 

Wine bar-soba za relaksaciju- ima automatski sustav hlađenja, tikove police i Led rasvjetu. 

Sustav grijanja i hlađenja izveden je sa dizalicom topline na zrak, putem fancoillera marke sinkler VRV.

Kuhinja je opremljena električnim frižiderom, kuhalom, perilicom i pećicom sve  marke BOSCH, te nape FABER.

Dnevni boravak je opremljen visokokvalitetnim dizajnerskim kožnim trosjedom, lusterima mark ARTEMIDE, te ujedno ozvučen sisitemom Bose i  opremljen sa Samsung cc plazma Tv , kako bi pružio što bolji ugođaj u prostoru za odmaranje i druženje.

Vanjski dnevni boravak obložen je mozaikom od Tranventino kamena, te osim prostora za dnevno sjedenje i odmaranje, ima vanjski šank (rashladne dužine 2 m), sa ledomatom i barom, koji je osvjetljen Led rasvjetom. Prostor za odmaranje posjeduje i kino TV projektor kako bi se mogao Tv gledati čak iz bazena. Sa stražnje strane šanka nalazi se  i vanjski grill na ugljen inox, sa električnom napom.

Vanjski bazen je dimenzija 12.5 x 5 metara, u njemu je postavljen stakleni mozaik, a u prostoriji za održavanje bazena nalazi se pumpa za dogrijavanje vode od 32 C, pumpa sa 3 Trimera, kako bi se automatski moglo održavati klor i PH faktor vode u bazenu.Tu je i robot za čišćenje samog bazena.

Uz sam bazen nalazi se tikovinom postavljen pod, vanjski tuš od inoxa i 6 komada ležaljki i 2 kreveta sve od Ratana.

Upit za ovu nekretninu:

Ime: E-Pošta: Poruka:
< Go back
Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En