Logo
< Povratak     Isprintaj bez slika     Isprintaj sa slikama

Luksuzna Vila sa bazenom

Dalmatia property Lokacija: Otok Pag
Površina: 220 m2
Sobe: 3
Cijena: € 785.000,00 

Opis:

Luksuzna moderna Vila, ukupne Brutto površine 220 m2, udaljena od mora svega  300 m, nalazi se na atraktivnoj i mirnoj lokaciji na terenu površine 920 m2 sa kojeg se prostire istovremeno prekrasan pogled na more sa južne strane, te planinu Velebit sa sjeverne strane. 

Vila pruža apsolutnu privatnost budući da se nalazi na uzdignutom dijelu parcele, te je okružena mediteranskim biljem i autohtonim raslinjem, tako da se tokom cijelog dana osjeti "miris mediterana", što sve zajedno ovu vilu čini idelanom za bijeg od gradske gužve i miran obiteljski odmor.

Villa se sastoji od: 

Vanjski parking  sa nadstrešnicom, površine 50 m2.  

Prizemlje –  ulazni prostor "loby" sa stubištem, "utility" prostorija za pranje, sušenje i peglanje garderobe",  tehnička prostorija sa kamerama,  spremište, veliki dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom povezana sa natkrivenom vanskom ljetnom terasom, gostinski WC,  prostorija koja služi kao "wine bar".  U sklopu prizemne etaže nalazi se i prostrani vanjski dnevni boravak za relaksaciju "lounge", te vanjski šank sa barom i grillom.  

Kat - smještene su tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom i garderobom (od toga jedna master bedroom s individualnom terasom). Iz svih soba se vidi prekrasan  pogled  na more i otoke, te na vanjski bazen u vrtu. 

Upit za ovu nekretninu:

Ime: E-Pošta: Poruka:
< Go back
Traži nekretninu
  • do:
  • do:
  • do:
  • Prodaja
Novogradnja

 

Pronađite svoju villu za savršeni odmor!

Villas in Croatia for rent Najam villa
Ukoliko želite prodati ili iznajmiti nekretninu ili želite da mi potražimo nekretninu za Vaše potrebe, pošaljite nam upit:
Ime: E-Pošta: Poruka:
kontakt telefonom:
Tel: +385 (0)23 312 685
Mob: +385 (0)98 167 6692
Mob: +385 (0)98 536 896
Fax: +385 (0)23 312 685
Skype Me!
Zadar City Apartments
Hr En